Dřevorubecký grilovaný hermelín Ládi Hrušky

Láďa Hruška startuje nový pořad Vychytávky Ládi Hrušky. Ani v něm nebudete ochuzení o jeho legendárni recepty. V čtvrtým dílu si Láďa pro Vás připravil vychytaný grilovaný hermelín, tzv. dřevorubecký.

Dřevorubecký grilovaný hermelín Ládi Hrušky
Suroviny: 

4 ks hermelínu
4 plátky gothaje (0,5 cm)
1 malá kremžská hořčice
1 červená paprika
1 lžička grilovacího koření
4 stroužky česneku
4 lžíce oleje
alobal

Postup přípravy receptu: 

Smícháme koření, česnek, olej a vytvoříme tak marinádu. Marinádou hermelín ze všech stran potřeme. Na hermelín položíme kolečko gothaje a navrch potřeme hořčicí. Příprava je u konce. Hermelín zabalíme do alobalu a dáme zapéct asi 15 minut v troubě na 180 °C. Na dozdobení můžeme použít červenou papriku.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz