Tvarohové nebíčko Ládi Hrušky

Zažente mlsnou rychlou a lehkou buchtou s výmluvným názvem tvarohové nebíčko. Upečeno máte za 10 minut a navíc můžete začít okamžitě konzumovat.

Tvarohové nebíčko Ládi Hrušky
Suroviny: 

Na těsto:
necelý hrnek hladké mouky,
¾ hrnku cukru,
4 vejce,
vanilinový cukr,
prášek do pečiva,
špetka soli,
kakao na posypání

Na náplň:
vanička jemného tvarohu,
¾ hrnku cukru,
kelímek smetany na šlehání,
vanilinový cukr

Postup přípravy receptu: 

Vyšleháme si vejce s cukrem. Pak k nim přidáme mouku, prášek do pečiva a špetku soli. Připravíme si plech o velikosti 20×30 cm a vyložíme ho pečícím papírem. Vylejeme na papír těsto a pečeme při teplotě 200 stupňů přesně 10 minut.
Mezitím si připravíme krém. Smíchame cukr s tvarohem a zvlášť si vyšleháme smetanu. Pak smetanu opatrně přimíchame k tvarohovému krému. Korpus přeřízneme podélně na polovinu. Natřeme spodek krémem a přiložíme odříznutou polovinu těsta. Zbytek krému rozetřeme na vrch řezu a zasypeme kakaem

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Vyzkoušejte vyhledávač hezkých pláži pro Vaši dovolenou na nejpláže.cz.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz