Pečivo

Pivní chléb Ládi Hrušky

Pivní chléb Ládi Hrušky

Láďa Hruška se vrací po zimní pauze s novými díly Vychytávek. Nebude chybět ani oblíbené Láďovi recepty. V prvním díle proměnil pivo ve chléb, tady je recept na pivní chléb.

Nesmažené koblihy Ládi Hrušky

Nesmažené koblihy Ládi Hrušky
Koblížky nesmažené, nýbrž pečené v troubě - vyzkoušejte další z kulinářských experimentů Ládi Hrušky. Jeden koblížek Vás vyjde na méně než dvě koruny

Bramboráčky z tvrdého chleba Ládi Hrušky

Bramboráčky z tvrdého chleba Ládi Hrušky
Pokud nevíte jak zužitkovat starý tvrdý chléb máme pro Vás jeden tip od Ládi Hrušky. Udělejte si z nich bramboráčky. Brambory v receptu nahradíme tvrdým chlebem namočeným ve vodě.

Francouzské bagety Ládi Hrušky za 10 Kč

Francouzské bagety Ládi Hrušky za 10 Kč

Bagety jsou původem součástí tradiční francouzské kontinentální snídaně. V rámci svého kulinářského experimentováni se Láďa Hruška věnoval taky domácímu pečení bagety. Čerstvě pečená, nerozmrazovaná, nadýchaná, křupavá a každá jiná domácí bageta za 10 Kč - nechcete si to taky zkusit? Postup není vůbec složitý.

Bramborový pivní chléb Ládi Hrušky za 29,60 Kč

Bramborový pivní chléb Ládi Hrušky za 29,60 Kč

Pečení chleba v domácích podmínkách není úplně jednoduché, ale výsledek a vůně pečeného chleba rozhodně stojí za pokus. Láďa Hruška se rozhodl připravit bochník chleba z brambor a piva. Říká se, že pivo je tekutý chléb tak proč to nezkusit pojmout doslova.

Přihlásit se k odběru Pečivo

Vyzkoušejte vyhledávač hezkých pláži pro Vaši dovolenou na nejpláže.cz.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz