Kuřecí vývar s paštikovými knedlíčky Ládi Hrušky

V dalším díle Vychytávek si pochutnáme na poctivém kuřecím vývaru s paštikovými knedlíčky.

Kuřecí vývar s paštikovými knedlíčky Ládi Hrušky
Suroviny: 

litr vývaru,
petržel,
mrkev,
jatrová paštika,
lžice strouhanky,
vajíčko
petrželka

Postup přípravy receptu: 

Připravíme si poctivý vývar nebo pokud vám postačuje můžete použít taky kvalitní bujon. K tomu nahrubo nastrouháme mrkev, petržel a dáme vařit doměkka. Do mísy vložíme játrovou paštiku, lžici strouhanky, vajíčko a lžici nasekaný petržilky. Všechno pořádně promícháme. Rukou koulíme jatrové knedlíčky, které vkladáme do vařicího se vývaru. Když knedlíčky vyplavou nahoru, jsou uvařené.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz