Škvarkové zelňáky Ládi Hrušky

V dalším díle Vychytávek Láďa připravil jednoduchý recept z kysaného zelí. Zelňáky chuťově obohatili mleté škvarky.

Škvarkové zelňáky Ládi Hrušky
Suroviny: 

500 g kysaného zelí,
250g sádla,
3 a půl hrnku hladké mouky,
lžíce mletých škvarků,
sůl,
pepř,
mletý kmín,
sladká paprika,

Postup přípravy receptu: 

Do mísy dáme okapané zelí a kostku sádla. Okořeníme dle chuti a přidáme mleté škvarky. Pořádně promícháme a vyformujeme placičky 1 cm silné. Připravené placičky rozložíme na plech vyložený pečícím papírem. Pečeme na 200 stupňů dozlatova.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Vyzkoušejte vyhledávač hezkých pláži pro Vaši dovolenou na nejpláže.cz.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz