Smraďoch z romadůru

V druhém letošním pokračováni Vychytávek byl uveden divácky recept na smraďoch z romadůru. Recept byl uveden v rubrice Rodinné stříbro na talíři, ve které diváci Láďovi představují své nejlepší rodinné recepty.

Smraďoch z romadůru
Suroviny: 

40 dkg romadůru
40 dkg ementálu
40 dkg jemného - točeného salámu
1 cibule
2 ks vajec
pepř
kmín

Postup přípravy receptu: 

Ementál nastrouháme nahrubo a salám na malinký kostičky. Společně s romadůrem smícháme a vytvoříme kompaktní hmotu, z které vytvarujeme šišku. Šišku položíme na plech, který nemastíme. Nesolíme pouze dle chuti můžeme posypat kmínem, pepřem nebo červenou paprikou. Pečeme dozlatova cca 45 minut, na 150 až 200 stupňů.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz