V dalším díle Vychytávek si pochutnáme na poctivém kuřecím vývaru s paštikovými knedlíčky.
litr vývaru,
petržel,
mrkev,
jatrová paštika,
lžice strouhanky,
vajíčko
petrželka
Připravíme si poctivý vývar nebo pokud vám postačuje můžete použít taky kvalitní bujon. K tomu nahrubo nastrouháme mrkev, petržel a dáme vařit doměkka. Do mísy vložíme játrovou paštiku, lžici strouhanky, vajíčko a lžici nasekaný petržilky. Všechno pořádně promícháme. Rukou koulíme jatrové knedlíčky, které vkladáme do vařicího se vývaru. Když knedlíčky vyplavou nahoru, jsou uvařené.
Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.