Podkrušnohorská vánoční švestková zelňačka
Vánoce se blíží, inspirujte se podkrušnohorskou sváteční zelňačkou podle diváckého receptu. Od klasické zelňačky se liší hlavně použitím sušených švestek při přípravě.
Vánoce se blíží, inspirujte se podkrušnohorskou sváteční zelňačkou podle diváckého receptu. Od klasické zelňačky se liší hlavně použitím sušených švestek při přípravě.
V dalším díle Vychytávek divačka prozradí recept na vynikající tradiční španělskou studenou polévku gaspacho
Klasická česká prdelačka je tmavá zabijačková polévka zahuštěná kroupami. Základní surovinou na přípravu je čerstvá krev, kterou sehnat může být pro někoho celkem problém. Existuje ovšem řešení, které při přípravě prdelačky použil taky Láďa Hruška. Čerstvou krev můžete nahradit jelítkem, které koupíte v řeznictví kdykoliv.
V sedmém díle Vychytávek se Láďa zaměřil na výsostně aktuální téma Halloweenu a dyňové sezóny. Jeho příspěvkem je recept na skvělou krémovou dyňovou polévku s decentní sladko-pálivou chutí zázvoru.
Aktuality ze světa TV vaření
Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz