Pečivo
Pivní chléb Ládi Hrušky
Láďa Hruška se vrací po zimní pauze s novými díly Vychytávek. Nebude chybět ani oblíbené Láďovi recepty. V prvním díle proměnil pivo ve chléb, tady je recept na pivní chléb.
Nesmažené koblihy Ládi Hrušky
Bramboráčky z tvrdého chleba Ládi Hrušky
Francouzské bagety Ládi Hrušky za 10 Kč
Bagety jsou původem součástí tradiční francouzské kontinentální snídaně. V rámci svého kulinářského experimentováni se Láďa Hruška věnoval taky domácímu pečení bagety. Čerstvě pečená, nerozmrazovaná, nadýchaná, křupavá a každá jiná domácí bageta za 10 Kč - nechcete si to taky zkusit? Postup není vůbec složitý.
Bramborový pivní chléb Ládi Hrušky za 29,60 Kč
Pečení chleba v domácích podmínkách není úplně jednoduché, ale výsledek a vůně pečeného chleba rozhodně stojí za pokus. Láďa Hruška se rozhodl připravit bochník chleba z brambor a piva. Říká se, že pivo je tekutý chléb tak proč to nezkusit pojmout doslova.
Aktuality ze světa TV vaření
Vyzkoušejte vyhledávač hezkých pláži pro Vaši dovolenou na nejpláže.cz.
Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz