Velikonoční beránek
V dalším reprízovém díle Vychytávek Láďa připraví tradičního velikonočního beránka, tentokráte ovšem z velikonoční nádivky podle staročeského receptu.
V dalším reprízovém díle Vychytávek Láďa připraví tradičního velikonočního beránka, tentokráte ovšem z velikonoční nádivky podle staročeského receptu.
V dalším reprízovém díle Vychytávek si podle receptu divačky upečeme v troubě uzené vepřové koleno na cibuli s domácím chlebem
Láďa Hruška se vrací po zimní pauze s novými díly Vychytávek. Nebude chybět ani oblíbené Láďovi recepty. V prvním díle proměnil pivo ve chléb, tady je recept na pivní chléb.
Bagety jsou původem součástí tradiční francouzské kontinentální snídaně. V rámci svého kulinářského experimentováni se Láďa Hruška věnoval taky domácímu pečení bagety. Čerstvě pečená, nerozmrazovaná, nadýchaná, křupavá a každá jiná domácí bageta za 10 Kč - nechcete si to taky zkusit? Postup není vůbec složitý.
Pečení chleba v domácích podmínkách není úplně jednoduché, ale výsledek a vůně pečeného chleba rozhodně stojí za pokus. Láďa Hruška se rozhodl připravit bochník chleba z brambor a piva. Říká se, že pivo je tekutý chléb tak proč to nezkusit pojmout doslova.
Aktuality ze světa TV vaření
Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz