Velikonoční beránek
V dalším reprízovém díle Vychytávek Láďa připraví tradičního velikonočního beránka, tentokráte ovšem z velikonoční nádivky podle staročeského receptu.
V dalším reprízovém díle Vychytávek Láďa připraví tradičního velikonočního beránka, tentokráte ovšem z velikonoční nádivky podle staročeského receptu.
V dalším reprízovém díle Vychytávek si podle receptu divačky upečeme v troubě uzené vepřové koleno na cibuli s domácím chlebem
Láďa Hruška se vrací po zimní pauze s novými díly Vychytávek. Nebude chybět ani oblíbené Láďovi recepty. V prvním díle proměnil pivo ve chléb, tady je recept na pivní chléb.
Bagety jsou původem součástí tradiční francouzské kontinentální snídaně. V rámci svého kulinářského experimentováni se Láďa Hruška věnoval taky domácímu pečení bagety. Čerstvě pečená, nerozmrazovaná, nadýchaná, křupavá a každá jiná domácí bageta za 10 Kč - nechcete si to taky zkusit? Postup není vůbec složitý.
Pečení chleba v domácích podmínkách není úplně jednoduché, ale výsledek a vůně pečeného chleba rozhodně stojí za pokus. Láďa Hruška se rozhodl připravit bochník chleba z brambor a piva. Říká se, že pivo je tekutý chléb tak proč to nezkusit pojmout doslova.
Aktuality ze světa TV vaření
Vyzkoušejte průvodce pro vaši poklidnou plážovou dovolenou na plazovadovolena.cz
Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz