Nepečený medovník

Medovník připravený za studena představil Láďa v dalším díle Vychytávek.

Nepečený medovník
Suroviny: 

½ kila karamelových sušenek (2 balení po 250 g),
500 ml smetana ke šlehání,
1 balíček ztužovače šlehačky,
1 vanilinový cukr

Postup přípravy receptu: 

Sušenkami si vyložíme dno misky nebo malého plechu. První vrstvu potřeme vyšlehanou smetanou se ztužovačem a vanilinovým cukrem. Pokračujeme další vrstvou sušenek, smetany, sušenek, smetany a nakonec drtí ze zbylých sušenek, kterou uděláme buď v mixéru nebo je nasypeme do misky a rozbijeme paličkou. Medovník uložíme v chladu nejlépe přes noc proležet

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz