Bublaninu z jednoho vejce připravil Láďa Hruška podle sto let starého receptu.
2 hrnky polohrubé mouky,
1 hrnek cukru krystal,
1 vanilinový cukr,
1 prášek do pečiva,
1 vejce,
1 a půl hrnku mléka,
1 dcl oleje,
vanilkový pudink,
ovoce
V míse si nejdříve smícháme vše co se sype a pak přilijeme všechno tekuté, včetně vajíčka. Pořádně zamícháme a vylijeme na plech s pečicím papírem. Poklademe sezonním ovocem a pečeme v troubě hezky dorůžova.
Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.