Český vaječný burger Ládi Hrušky

Ve čtvrtém letošním pokračováni Vychytávek Láďa připravil specialitu - český vaječný burger.

Český vaječný burger Ládi Hrušky
Suroviny: 

1 celozrnná houska - kaiserka
2 vejce
bylinky (pažitka, jarní cibulka nebo petrželka)
sůl,
pepř,
chilli,
tvrdý sýr,
3 plátky salámu nebo šunky

Postup přípravy receptu: 

2 vajíčka rozprskneme na rozpálenou pánvičku a pozor musíme je udržet jenom na jedné její polovině. Vzniklou omeletu osolíme, okořeníme, přidáme bylinky a navrch sýr. Housky rozpůlíme na půlky, které překlopíme na omeletu a necháme zatáhnout. Omeletku s houskou teď na pánvi otočíme, přidáme šunku nebo salám a přiklopíme půlky k sobě. Hotovo.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz