Dětský mléčný řez Ládi Hrušky

U děti velice oblíbená svačinka je Kinder mléčný řez. Láďa Hruška Vám ve svém receptu ukáže jak připravit tuhle chlazenou dobrotu doma - bez konzervantů a barviv a za méně peněz než se prodáva v obchodě.

Dětský mléčný řez Ládi Hrušky
Suroviny: 

Těsto

3 vejce
4 lžíce cukru
3 lžíce oleje
2 lžíce kakaa
5 lžic polohrubé mouky
1/2 lžičky kypřícího prášku

Náplň

necelá polovina z kostky másla
6 lžic moučkového cukru
2 lžíce vanilkového cukru
1 kostka měkkého tvarohu
1 kelímek zakysané smetany

Postup přípravy receptu: 

Vejce s cukrem vyšleháme do husté pěny, přidáme lžíci oleje a lžičkách ještě přidávame olej, kakao, mouku a kypřící prášek. Vyšlehané těsto vylijeme na plech s pečícím papírem a rozetřeme na tenkou vrstvu. Dáme péct do předehřáté trouby na 175 °C asi 9-10 minut. Těsto necháme vychladnout.
Náplň vytvoříme vyšleháním másla, moučkového a vanilkového cukru. Do toho všleháme ještě tvaroh a zakysanou smetanu.
Hotové těsto přepůlíme, natřeme náplní a přikryjeme. Necháme alespoň 2 hodiny vychladit v lednici a nakrájíme na jednotlivé kousky mléčných řezů.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz