Láďa Hruška se vrací po zimní pauze s novými díly Vychytávek. Uzenář Vladislav Štefl nás zasvětí do výroby domácího loveckého salámu. Rozloučíme se sladkou tečkou v podobě rychlého a levného receptu na oblíbený krtkův dort, tentokrát ale ve skleničce.
Sledujte třetí díl v neděli 20. března ve 12.50 na Primě
2 kg vepřové plece bez kosti,
2 kg vepřového boku,
1 kg hovězího předního,
15 g mletého pepře,
10 g mletého kmínu,
5 g česneku,
2,5 g mletého hřebíčku,
110 g řeznické soli
Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.