Houbovo-bramborový pekáček

První podzimní díl pořadu Vychytávky Ládi Hrušky bude věnován houbám a houbaření. Podle diváckého receptu si připravíme výtečný houbovo-bramborový pekáček.

Houbovo-bramborový pekáček
Suroviny: 

brambory,
anglická slanina,
houby,
šlehačka,
koření,
olej,
česnek

Postup přípravy receptu: 

Nejprve mírně seškvaříme v pekáčku slaninu v rozpáleném oleji. Přidáme houby, koření, osolíme a nakrájíme česnek. Brambory nakrájíme na kolečka a vyskládáme na skleněnou zapékací mísu. Navrch přidáme houby se slaninou, zalijeme šlehačkou a dáme do trouby zapéct.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz