První podzimní díl pořadu Vychytávky Ládi Hrušky bude věnován houbám a houbaření. Podle diváckého receptu si připravíme výtečný houbovo-bramborový pekáček.
brambory,
anglická slanina,
houby,
šlehačka,
koření,
olej,
česnek
Nejprve mírně seškvaříme v pekáčku slaninu v rozpáleném oleji. Přidáme houby, koření, osolíme a nakrájíme česnek. Brambory nakrájíme na kolečka a vyskládáme na skleněnou zapékací mísu. Navrch přidáme houby se slaninou, zalijeme šlehačkou a dáme do trouby zapéct.
Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.