Jablíčkové lívance Ládi Hrušky

Jak využít jablíčka z letošní úrody? Vyzkoušejte jablíčkové lívance podle receptu Ládi Hrušky.

Jablíčkové lívance Ládi Hrušky
Suroviny: 

hrnek polohrubé mouky,
hrnek mléka,
hrnek nastrouhaných jablek nahrubo,
lžička kypřícího prášku,
2 vejce

Postup přípravy receptu: 

Jablka omyjeme a nastrouháme na hrubém struhadle. K jablkům přisypeme mouku smíchanou s kypřicím práškem. Přidáme vajíčka, mléko a pořádně zamícháme. Smažíme na oleji dozlatova z obou stran.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz