Jednohubky Ládi Hrušky se šunkou, nivou, olivami

Čekáte návštěvu? Jednohubky jsou ověřenou klasikou jako pohoštěni pro hosty nebo na večírek, kdy se předpokládá, že se bude víc pít než jíst. Existuje celá řada variací jednohubek, co se týče výběru použitého pečiva, pomazánky a použitých dalších surovin. Láďa Hruška pro svoje jednohubky použil jako pečivo obyčejný rohlík, který ale využil na přípravu jednohubek opravdu originálně.

Jednohubky Ládi Hrušky se šunkou, nivou, olivami
Suroviny: 

rohlíky
pomazánka
šunka, olivy, zelenina, vajíčka

Postup přípravy receptu: 

Jednohubky připravíme z obyčejných rohlíků. Nejprve z rohlíků uřízneme konce. Potom rohlíky opatrně rozbalíme a namažeme pomazánkou dle vlastního výběru. Na rozbalené rohlíky namazané pomázanku jěště přídáme další přísady jako jsou šunka, vajíčka, olivy, kapie apod.V dalším kroku rohlíky opatrně smotáme zpátky do původního tvaru a dáme do potravinové fólie. Folii jěšte utáhneme, aby se rohlíky nerozevírali a necháme je proležet v lednici přes noc. Jednohubky nakrájime z rohliků na druhý den.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vaříme s Láďou Hruškou. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz