Klobásové kremrole

Honí vás sváteční mlsná a přitom cukroví už máte po krk? Potom mám pro vás jeden prima labužnický tip! Zvládnou ho připravit i chlapi levou zadní, protože je v podstatě jen ze dvou surovin a pokud se nezapomenete občas kouknout do trouby, tak ne nevinných kremrolích není co zkazit. Je to ideální slaný zákusek pro sváteční návštěvy nebo jako rychlá večeře.
Klobásové kremrole
Suroviny: 

1 balení listového těsta,
400 g vinné klobásy,
1 vajíčko na potření,
1 lžíce mléka,
sezamové semínko

Postup přípravy receptu: 
Rádýlkem nakrájíme listové těsto na asi 3 cm široké proužky, dlouhé po celé délce těsta. Vinnou tenkou klobásu rozdělíme na asi 8 – 10 cm dlouhé kousky a každý z nich ovineme proužkem těsta, jako kremroli. Ty potom naskládáme na plech vyložený papírem na pečení, potřeme vejcem rozšlehaným se lžící mléka. Posypeme sezamovými semínky a upečeme v troubě vyhřáté na 200 °C dozlatova.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vaříme s Láďou Hruškou. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz