Masarykova bábovka

Láďa připravil bábovku podle oblíbeného receptu maminky Tomáše Garrigua Masaryka.

Masarykova bábovka
Suroviny: 

2 hrnky polohrubé mouky,
prášek do pečiva,
špetka soli,
špetka skořice,
hrnek mléka,
hrnek mletého máku,
hrnek cukru krupice,
vanilkový cukr,
kůra z citrónu,
půl hrnku oleje,
2 vejce,
půl čokolády na vaření,
poleva,
mandle na posypání

Postup přípravy receptu: 

Všechny suroviny smícháme, přímo do těsto nastrouháme taky čokoládu na vaření a nalijeme do vymazané bábovkové formy. Pečeme v troubě při 175 °C zhruba 45 minut. Polijeme polevou a posypeme mandlemi.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz