Medvědí paštika Ládi Hrušky

V dalším podzimním díle pořadu Vychytávky Ládi Hrušky si kromě trdelníku připravíme lahodnou medvědí paštiku podle Láďova receptu.

Medvědí paštika Ládi Hrušky
Suroviny: 

0,5 kg drůbežích jater,
sůl,
pepř,
2 lžíce medvědího česneku,
1 cibule,
2 panáky smetany,
2 dcl červeného vína,
1/2 kostky másla,
bageta nebo chléb,
brusinky

Postup přípravy receptu: 

Cibuli si posekáme na kostičky a osmahneme na másle dosklovata. Přidáme pokrájená játra a provensálské bylinky. Zhruba 4 minuty je restujeme a přilijeme červené víno. Dusíme až téměř do vypaření vína. Sundáme kastrol ze sporáku, přidáme zbytek másla, smetanu a osolíme. A na závěr přidáme medvědí česnek. Všechno to rozmixujeme tyčovým mixérem a můžeme plnit do skleniček. Paštiku ve skleničce přikryjeme brusinkami.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz