Ve velikonočním díle Vychytávek se dozvíme postup na přípravu superrychle upečené moravské hrkfrk buchty. A zvládnou to i děti.
![Moravská hrkfrk buchta Ládi Hrušky Moravská hrkfrk buchta Ládi Hrušky](https://receptyhrusky.cz/sites/default/files/styles/blog-detail/public/blog/osterkorb-2093315_1280.jpg?itok=UFbm2FxS)
Korpus:
2 hrnky polohrubé mouky,
hrnek cukru,
hrnek mléka,
půl hrnku oleje nebo másla,
kypřící prášek,
2 vejce,
vanilkový cukr
Krém:
2 pudingy,
2 mandarinkové kompoty,
2 smetany na šlehání
Všechno suroviny potřebné na přípravu korpusu hrkneme do mísy a zamícháme. Roztáhneme na plech a pečeme v troubě při 170 °C asi 20 minut. Mezitím jak se nám bude péct buchta si připravíme hrkfrk krém. Všechny suroviny, které potřebujeme na přípravu krému vložíme do hrnce. Uzavřeme víkem a pořádně protřepeme. Krémem namažeme upečenou buchtu.
Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.