Jak připravit moravskou škvarkovou pomazánku jsme se dozvěděli v osmém díle Vychytávek. Kromě toho byl uveden divácky recept na neobyčejnou zvěřinovou svíčkovou.
250g mletých škvarků,
3 natvrdo uvařená vejce,
2 lžíce hořčice,
2 sterilované okurky,
cibule nebo svazek jarní cibulky,
sůl, pepř
stroužek česneku
Mleté škvarky dáme do mísy a k nim si nastrouháme vejce a okurky. Přidáme najemno nasekanou cibulku. Osolíme, opepříme, přidáme česnek a hořčici. Pořádně promícháme a můžeme rovnou servírovat.
Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.