Polévka Gaspacho

V dalším díle Vychytávek divačka prozradí recept na vynikající tradiční španělskou studenou polévku gaspacho

Polévka Gaspacho
Suroviny: 

6 rajčat,
1 - 2 okurky,
2 papriky,
1 cibule,
2 - 3 stroužky česneku,
řapíkatý celer,
hlávkový salát,
olivový olej
vinný ocet,
sůl,
pepř

Postup přípravy receptu: 

Zeleninu oloupeme, nakrájíme, přidáme olej,ocet, sůl, pepř a rozmixujeme. Zchladíme a můžeme ochutnávat.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz