Sezóna zavařováni je pořád v plném proudu a tak se Vám možná bude hodit recept na jednu opravdu exotickou kombinaci: pomerančovo - rajčatovou marmeládu.
1 kg rajčat,
2 pomeranče,
2 lžičky kyseliny citrónové,
70 dkg cukru
Rajčata nakrájíme na malé kousky, povaříme, rozmixujeme a propasírujeme. Připravenou hmotu z rajčat dáme ještě jednou vařit na asi 60 minut do zhoustnutí s cukrem, pomerančem a kyselinou citrónovou. Nakonec ještě marmeládu sterilizujeme.
Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.