Rodinné stříbro na talíři - Kuřecí salát s hroznovým vínem

V dalším premiérovém díle Vychytávek byl uveden recept na kuřecí salát s hroznovým vínem. Recept byl uveden v rubrice Rodinné stříbro na talíři, ve které diváci Láďovi představují své nejlepší rodinné recepty.

Rodinné stříbro na talíři - Kuřecí salát s hroznovým vínem
Suroviny: 

500 g kuřecího masa,
250 g hroznového vína,
pórek,
pepř celý,
bobkový list,
nové koření,
sůl

Zálivka:
100 g majonézy,
4 lžice bíleho jogurtu,
lžice worcestrové omáčky,
lžice cukru,
citrónová šťáva,
pepř,
sůl

Postup přípravy receptu: 

Kuřecí maso uvaříme, přidáme koření, osolíme. V tlakovém hrnci je maso uvařené za 30 minut. Nakrájíme hroznové víno, odstraníme jadýrka a přidáme pórek nakrájeny na kolečka. Maso odkostíme, odstraníme kůžičku a natrháme na malé kousky do mísy k vínu a pórku.
Zálivku připravíme vymačkáním citrónu, přidáme lžíce cukru, lžicí worcestrové omáčky, 100 g majonézy a lžíce bílého jogurtu - osolíme a přidáme pepř dle chuti.
Promícháme a necháme nejlépe den odležet v lednici.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz