V dalším červnovém pokračováni Vychytávek se kromě receptu na vanilkové rohlíčky objevil taky recept na vepřové koleno na černém pivu. Koleno budeme vařit v pomalém hrnci. Recept byl uveden v rubrice Rodinné stříbro na talíři, ve které diváci Láďovi představují své nejlepší rodinné recepty.
vepřové koleno,
cibule,
palička česneku,
bobkový list,
sůl,
nové koření,
pepř,
paprika,
chilli,
olej,
černé pivo
Kolena osolíme a připravíme pastu, v které kolena obalíme. Na pastu použijeme trošku papriky, přiměřeně pepře a chilli. Přidáme 2 - 3 lžíce oleje a prolisovaný česnek. Pastu jednoduše promícháme a postupně v ní obalíme kolena. Kolena vložíme do pomalého hrnce a přidáme na čtvrtky nakrájenou cibuli, půlku piva, bobkový list a nové koření. Přikryjeme a vaříme na druhém stupni 5 hodin.
Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.