Rodinné stříbro na talíři - Vepřové koleno na černém pivu v pomalém hrnci

V dalším červnovém pokračováni Vychytávek se kromě receptu na vanilkové rohlíčky objevil taky recept na vepřové koleno na černém pivu. Koleno budeme vařit v pomalém hrnci. Recept byl uveden v rubrice Rodinné stříbro na talíři, ve které diváci Láďovi představují své nejlepší rodinné recepty.

 Rodinné stříbro na talíři - Vepřové koleno na černém pivu v pomalém hrnci
Suroviny: 

vepřové koleno,
cibule,
palička česneku,
bobkový list,
sůl,
nové koření,
pepř,
paprika,
chilli,
olej,
černé pivo

Postup přípravy receptu: 

Kolena osolíme a připravíme pastu, v které kolena obalíme. Na pastu použijeme trošku papriky, přiměřeně pepře a chilli. Přidáme 2 - 3 lžíce oleje a prolisovaný česnek. Pastu jednoduše promícháme a postupně v ní obalíme kolena. Kolena vložíme do pomalého hrnce a přidáme na čtvrtky nakrájenou cibuli, půlku piva, bobkový list a nové koření. Přikryjeme a vaříme na druhém stupni 5 hodin.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz