Švestkové minišpízy

Opilé švestky ve slaninovém kabátku můžete servírovat jako malý předkrm při grilování.

Švestkové minišpízy
Suroviny: 

sušené švestky,
loupané mandle,
anglická slanina,
likér,
parátka

Postup přípravy receptu: 

Švestky nejprve necháme namočené několik hodin v oblíbeném likéru. Pak je osušíme a do každé švestky zasuneme oloupanou mandli a obalíme do plátku anglické slaniny. Takhle ozdobenou švestku propíchneme párátkem a pečeme v troubě na pečicím papíru při 180°C dozlatova.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz