V předvánočním díle Vychytávek jako přípravu na Štědrý den, ukázal Láďa jak na vinnou klobásu s light bramborovým salátem.
500g vinné klobásy,
šlehačka na vaření,
špejle
Na salát:
3 velké brambory,
malá majolka light,
malá sklenička sterilované zeleninové směsi do bramborového salátu,
sůl,
pepř
Z klobásy připravíme menší šneky a propíchneme špejlí. Vložíme do pekáčku a zalijeme šlehačkou. Pečemr v troubě na 180°C dozlatova.
Salát připravíme z uvařených brambory ve slupce, které necháme vychladnout. Oloupeme a nakrájíme na kostičky. Přidáme malou majolku light. cedíme lák ze zeleniny a přidáme ji k salátu. Osolíme, opepříme.
Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.