V 21. díle Vychytávek si pro vás Láďa připravil recept na zelné steaky. Na přípravu stačí hlávkové zelí, česnek, olej, sůl a pepř.
hlávkové zelí,
česnek,
olej,
sůl,
pepř
Hlávkové zelí nakrájené na cca 1 cm kolečka položíme na pečící papír, který jsme potřeli olejem. Do zelí ještě protlačíme plátky česneku a potřeme jej taky olejem. Ochutíme dle potřeby a chutí. Pečeme na 180 – 200 stupňů, dokud není zelí měkké.
Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.