Mramorová bábovka Jágrovka

  Kromě receptu na tradiční vdolky  Láďa představil ve Vychytávkach jeden zaručený recept na skvělou bábovku. Nazval ji Jágrovka, protože ji ochutnal a pochválil i milovník bábovek Jarda Jágr

Mramorová bábovka Jágrovka
Suroviny: 

balíček vanilkového pudinku,
kypřicí prášek do pečiva,
hrnek oleje,
hrnek vody,
hrnek cukru,
3 lžice kakaa,
1 vanilkový cukr,
2 hrnky polohrubé mouky,
3 vejce,
hrst rozinek namočených v rumu

Postup přípravy receptu: 

Všechny tekuté suroviny smícháme s cukrem v jedné míse, tedy kromě mouky, kypřícího prášku a vody. Až budou všechny suroviny spojené, tak až pak tam přidáme mouku, kypřící prášek a vodu. Pořádně promícháme, hmotu rozdělíme na dvě poloviny. Jednu polovinu polijeme kakaem a pak střídavě obě poloviny vylijeme do vymazané formy na bábovku. Pečeme v troubě při teplotě zhruba 200°C asi 45 minut.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz