Zapečená tuňáková tortilla Ládi Hrušky

Pokud moravská hrkfrk buchta není pro vás to pravé a dáváte přednost spíše slaným pochutinám, připravte si spolu s Láďou chutnou, a přitom dietní svačinku – zapečenou tuňákovou tortillu.

Zapečená tuňáková tortilla Ládi Hrušky
Suroviny: 

tortilly,
majonéza,
hořčice,
listovy salát,
tuňák v konzervě,
sterilizovaná kukuřice,
olivy,
cherry rajčátka,
sýr na nastrouhání

Postup přípravy receptu: 

Tortilly namažeme hořčicí nebo majonézou. Položíme na ně listový salát, tuňáka z konzervy, sterilizovanou kukuřici, olivy a cherry rajčátka. Všechno to zasypeme nastrouhaným sýrem, zabalíme a propíchneme párátkem. Grilujeme na roštu 2 -3 minutky.

Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.

Co všechno můžete vidět a zažít bez vstupného hledejte na vstupzdarma.cz