Pokud moravská hrkfrk buchta není pro vás to pravé a dáváte přednost spíše slaným pochutinám, připravte si spolu s Láďou chutnou, a přitom dietní svačinku – zapečenou tuňákovou tortillu.
![Zapečená tuňáková tortilla Ládi Hrušky Zapečená tuňáková tortilla Ládi Hrušky](https://receptyhrusky.cz/sites/default/files/styles/blog-detail/public/blog/tuna-3637244_1280.jpg?itok=50jkjYFh)
tortilly,
majonéza,
hořčice,
listovy salát,
tuňák v konzervě,
sterilizovaná kukuřice,
olivy,
cherry rajčátka,
sýr na nastrouhání
Tortilly namažeme hořčicí nebo majonézou. Položíme na ně listový salát, tuňáka z konzervy, sterilizovanou kukuřici, olivy a cherry rajčátka. Všechno to zasypeme nastrouhaným sýrem, zabalíme a propíchneme párátkem. Grilujeme na roštu 2 -3 minutky.
Jak se Vám recept libí? Podělte se s námi o svůj názor v diskuzi pod článkem anebo na Facebook stránce - Vychytávky a recepty Ládi Hrušky. Stejně tak pokud jste recept vyzkoušeli a možná trošku upravili podle svého - pochlubte se zkušenostmi a fotkami tady nebo v komentářích na FB stránce.